REIKI CURSUS 1E GRAAD.

Een cadeau voor jezelf!

Door een Reiki-cursus te volgen krijg je meer energie ter beschikking. Door ergens je handen op te leggen kun je die energie laten stromen naar jezelf, naar een andere persoon, naar planten en dieren. In deze Reiki 1 cursus ontvang je vier inwijdingen. Door de inwijdingen wordt het geblokkeerde energie-kanaal geopend, waardoor er een betere energie-doorstroming tot stand komt.

Je kunt de cursus individueel volgen of met een vriend of vriendin. De cursus wordt op 1 dag gegeven van 10.00 tot ca. 16.00 uur. 

De kosten voor de cursus zijn € 125,00, dit is inclusief lesmateriaal, certificaat, lunch, koffie/thee en iets lekkers. Ook is het bijwonen van de eerstvolgende verReikingsdag inbegrepen.


REIK CURSUS 2E GRAAD.

De mogelijkheden met Reiki 2 zijn oneindig!

Als je ca. 3 maanden in het dagelijkse leven Reiki hebt toegepast, kun je de verbinding nog krachtiger maken. Deze cursus verdiept je persoonlijke en spirituele groei. De Reiki kracht wordt veelvuldig versterkt. Er is één inwijding. Er zijn drie symbolen met mantra's. Na de inwijding werken de symbolen. Je kunt nu ook op afstand Reiki sturen naar een bepaalde situatie of naar een persoon waar ook ter wereld.

Je kunt de cursus individueel volgen of met een vriend of vriendin. De cursus wordt op 1 avond en een hele dag gegeven.

De kosten voor de cursus zijn € 200,00, dit is inclusief lesmateriaal, certificaat, lunch, koffie/thee en iets lekkers.


OPFRISWORKSHOP.

Heb je ooit een Reikicursus gevolgd en heb je er al een tijdje niets meer meegedaan? Misschien is dan een opfrisworkshop iets voor jou!

We doen een meditatie en je krijgt een uitgebreide Reikibehandeling. Tevens gaan we de basisposities nog eens doornemen en krijg je alle gelegenheid tot het stellen van vragen. Het is toch zonde om dit mooie cadeau, wat je je zelf ooit gegeven hebt, niet meer te gebruiken?

De kosten zijn € 50,00 voor een ochtend of middag, incl. koffie of thee.

 


VerREIKIngsdag

Dit is een lekker ontspannend dagje voor jezelf! We doen op deze dag een meditatie, bespreken onze Reiki ervaringen, je komt in contact met mensen die gelijkgestemd zijn én er is tijd om elkaar een behandeling te geven en zelf één te ontvangen. Bovendien onderbreken we de dag voor een lekkere lunch. Dit allemaal in huiselijke ontspannen sfeer. Echt een kadootje voor jezelf!

Kosten: € 30,00, dit is inclusief koffie, thee, lekkers en lunch.

Momenteel staan er geen cursussen of VerReikingsdagen gepland, mocht je interesse hebben in een cursus of weten wanneer ik weer een verReikingsdag organiseer, dan kun je contact met me opnemen.

Voor alle cursussen en de verReikingsdag geldt, dat het deelnamebedrag een week van te voren bij ons in het bezit moet zijn, vanwege de gemaakte kosten. Je kunt je telefonisch opgeven of per mail.